Exposició Andròmines de Llum

LA MOSTRA

La sala d’art del Racó del Traginer acull des del 23 de maig fins al 22 de juny la mostra Andròmines de Llum de l’ artista multidisciplinar Carmen Castellanos.

Passejarem per una mostra on trobarem materials reciclats com el paper, altres components com el vidre bufat, pedra i la combinació de diferents estils i elements a través del color a partir de la llum blanca per crear objectes amb ànima.

L’ exposició parteix del desig de crear, la il·lusió d’experimentar amb les emocions i la troballa de nous materials que porten a l’ autora a desenvolupar idees, a donar vida i dotar de llum a les andròmines, perquè crear és una acte d’ amor…

L’ ARTISTA

Carmen Catellanos (Madrid, fa uns anys) va créixer dins d’ una gran família amb llibertat per crear i descobrir un món ple de possibilitats on trobar un camí que la portaria a experimentar amb diferents col·lectius l’ autèntic sentit de l’ art, de la màgia.

Per amor va arribar a Catalunya i es va quedar per crear “Espacios con vida” un projecte entre la geobiologia i la salut dels espais que l’ han fet una de les professionals mes demandades en aquesta disciplina denominada feng shui.

Del 23 de maig al 22 de juny

Exposició a la sala d’ art del Racó del Traginer

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>